Kategorier
android Hårdvara www

Hur man använder sin Sony SW2 som fjärrkontroll till RunKeeper

Det finns många fitnessklockor på marknaden nu, Adidas, Nike, Polar mm. Här går jag igenom hur enkelt det är att använda sin Sony SmartWatch 2 som fitnessklocka.

De flesta som tränar regelbundet och loggar det känner till RunKeeper. I grundutförandet så är det gratis, men vill man ha fler finesser så får man betala.

Det finns ingen app för RunKeeper till SW2, men man kan enkelt få grundfunktionerna genom Android Widget funktion.

Jag förutsätter att du redan har fungerande SW2 och RunKeeper så denna guide är endast för att få fjärrstyrningen genom klockan.

wpid-screenshot_2014-05-23-22-34-25.png

Installera Remote Widget genom Google Play sedan lägger du till RunKeepers widget genom ”Widget Setting” ”Add Page” ”Widget” sedan bläddrar du fram till ”RunKeeper” och väljer den.

wpid-screenshot_2014-05-23-22-34-36.png

Låt allt vara standard under ”Config” utom ”CPU Only (No backlight)” istället för ”None (No Power on)” annars uppdateras inte siffrorna.

På första sidan under ”Settings” kan du välja ”Background Color (Black)” för att få den snyggare utan vit box med svart text.

Nu kan du snabbt starta RunKeeper även om du har telefonen i fickan genom att starta Remote Widget på klockan och sedan trycka på Runkeeper och ”start”

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0
YOUR CART
  • No products in the cart.