Kategorier
www

Vill du ha en egen domän och hemsida?

Jag fixar allt till ett fast pris av 4500 SEK inkl. moms.

wordpress-logo-stacked-rgb

Det som ingår är: 1 års domän, hemsideutrymme, egen e-postadress/er på egen domän, grundläggande installation av WordPress inkl. 2 timmars komma-igång support över telefon/skype/teamviewer eller annan fjärrstyrning som passar.

Det som inte ingår (förutom i 2 timmars komma-igång support) är att bygga upp innehållet i hemsidan, det kan man köpa till med fristående supporttimmar om man vill.

woocommerce_logo

Jag kan även bygga upp en hemsida med Webshop baserad på WooCommerce (se denna sida för exempel på vad man kan göra)

Exempel på andra hemsidor som jag har hjälpt till att starta:

www.katreen.se , www.alternativhalsan.nu

Fri konsultation i vad som krävs (normalt ca 15 min på telefon) inför starten.

Kontakta mig redan idag för att komma igång med din hemsida! Bor ni i Stockholmsområdet så bokar jag gärna in ett fritt konsultationsmöte inför starten, annars fungerar telefon/skype osv mm alldeles utmärkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0
YOUR CART
  • No products in the cart.