Kategorier
PC

Kopiera skadade filer

Om du nån gång har fått en repig skiva med viktiga bilder på eller en hårddisk som har börjat bli korrupt så känner du till problemet. Windows filkopierare fungerar inte tillräckligt bra, den borde fortsätta med de andra filerna som är läsbara och vänta med de korrupta filerna till sist.

Det är här ”Unstoppable Copier” kommer in i bilden. Den försöker även kopiera de fragment som lyckas läsas av filerna för att sedan försöka sammanfoga dom, då kan man sedan välja om det är något som går att använda och spara. I värsta fall hoppar den över filen och kopierar vidare istället för att bara avbryta hela kopieringssessionen.

Se även inlägget om ”Recuva” om du är ute efter att rädda data från en kraschad hårddisk

screenshots

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0
YOUR CART
  • No products in the cart.