Kategorier
PC

För den som vill dela med sig…

…så finns det ett utmärkt open-source/freeware program som heter CamStudio. Det har några år på nacken men har alla funktioner som man kan tänka sig använda för en enkel offline screencam/webcast/undervisningsvideo.

  • Man kan lägga in en livebild av sig själv från webkameran.
  • Man kan ta in sitt ljud via mic
  • Det går att pausa och återuppta videoinspelningen
  • Det går att begränsa inspelningen till endast ett fönster

Det går också att välja video codec, men eftersom det som sagt är en gammal programvara så stöds ingen av de nyare x.264 eller DivX, då måste man konvertera i efterhand, eller helt enkelt lägga upp videon på YouTube.

http://camstudio.org/

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0
YOUR CART
  • No products in the cart.